Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.03.2011

Gatamoix 2011, la trobada agrícola de 4vents

Afanya't, la data límit per inscriure’s és el dia 29 d’abril.

Aquest estiu, del 23 al 31 de juliol, la Fundació Maria Ferret tornen a organitzar les colònies agrícoles de Gatamoix a Alcúdia (Mallorca) revivint les costums i formes de viure dels primers habitants.

Gatamoix és una trobada de rutes o trucs de 4vents on compartirem i aprendrem a viure en comunitat com es feia a la Colònia Agrícola de 1876. Les colònies les farem a la Finca del Poble Nou situada al camí que puja al Puig de Son Martí.

Què farem?
Cal que vinguem amb ganes de passar-ho bé i gaudir d’uns dies en germanor. Durant la trobada aprendrem a fer sabó, a preparar confitura, a cuinar amb foc i llenya, així com tenir cura dels animals. Es construiran instruments de música tradicional, s’anirà a S’Albufera a fer feina, es cantaran gloses i es diran acudits i rondalles. També es treballarà a la colònia, us ensenyarem com fer llatra, cordar cadires i moltes coses més!


Si sou rutes o trucs dels 4vents i teniu ganes descobrir les tradicions de Mallorca i compartir experiències amb altes escoltes i guies de Mallorca, Menorca, València i Catalunya, ja ho sabeu, ens veiem a Gatamoix 2011!


4vents és un projecte de col•laboració entre les entitats escoltes i guies de Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM) i la Federació d’ Escoltisme Valencià (FEV).


Per a més informació i per inscriure't posa't en contacte amb la la Fundació Maria Ferret a fundacio@fundaciomariaferret.org.
 Comparteix