Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.03.2011

Més de 1.000 escoltes i guies canten a Manresa

La Demarcació Manresa  ha celebrat, el cap de setmana del 26 i 27 de març, la 12a edició de la Trobada de la Cançó als terrenys d’acampada de Berga, Olvan i Gironella. 
L’objectiu de la Trobada és desenvolupar activitats educatives i pedagògiques a través de l’acampada i la música, i donar a conèixer els valors de l’escoltisme i el guiatge. Es realitzaran activitats com gimcanes, caminades, jocs i tallers en un caire festiu i pedagògic. 
En aquesta ocasió l’eix central de la Trobada anirà al voltant de la història d’En Patufet i el lema serà “Sota una col”. S’espera la participació de més de 1.000 nens, nenes i caps dels agrupaments de la Demarcació de Manresa.
 
La 12a Trobada de la Cançó culminarà el diumenge 27 de març al migdia a la Masia Ferreres d’Olvan, on tindrà lloc la Mostra de la Cançó Escolta i Guia. Durant l’acte, els participants de la Trobada cantaran diverses cançons creades durant el cap de setmana. Aquest espectacle està obert a tots els públics.
 
Enguany, la Demarcació de Manresa ha editat un cançoner escolta i guia amb 590 cançons, la majoria de les quals incorporen els acords per guitarra. La Trobada de la Cançó se celebra cada 3 anys.
 
Mira el vídeo que ha fet la Demarcació de Manresa per la Trobada de la Cançó:

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Etiquetes

Comparteix