Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.03.2011

400 persones han participat en les dues trobades organitzades pels Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus a través de la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER) han organitzat dues trobades aquest cap de setmana en les que han participat 400 persones entre infants, joves i monitors.

Les dues trobades han tingut la música com a fil conductor, i amb activitats adaptades a l’edat, han fet gaudir a tothom de valent. L’objectiu de conèixer-se mútuament i alhora fer explícita la importància de l’associacionisme educatiu a nivell reusenc s’ha complert de valent.
 
250 infants, d’entre 5 i 11 anys aprox. i una cinquantena de caps i monitors, van realitzar el "Juga per la música". Uns curiosos personatges els donaren la benvinguda i a continuació, repartits en diversos grups hagueren de seguir un mapa per a completar diverses proves del circuit melòdic musical pels carrers del centre del nucli antic de Reus.
Després del berenar i de l’entrega del record, el grup reusenc Escalivada amenitzà la festa fins que es va fer fosc.
Per la seva banda, un centenar d’adolescents i joves dels caus i esplais (d'entre 11 i 16 anys aprox.) van realitzar l'"Enganxa't al ritme", una sortida de cap de setmana a Alforja a ritme de música. Durant tot el cap de setmana anaren realitzant diverses activitats conduïdes per cançons catalanes d’ara i de sempre. Van fer nit al Parc dels Amics d'Alforja.
 
Volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Alforja en cedir-nos les instal·lacions.
 
Trobareu un ampli recull de fotografies a: http://picasaweb.google.cat/ceer.reus  o bé des del web de la CEER: www.esplaisiescoltesreus.blogspot.com.
 

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Comparteix