Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.03.2011

S’acaba el III Congrés del Tercer Sector Social

Avui s’acaba el III Congrés del Tercer Sector Social en el que ha participat Min yons Escoltes i Guies de Catalunya i la Fundació Josep Sans. 

Hem participat en tres tallers que ens han estat de gran profit:

 

  • Taller sobre relacions igualitàries i sense violència entre nois i noies joves

Ponent: Nausica Castelló 

Entitat: Associació Benestar i Desenvolupament
 
Tallers que tenen com a objectiu completar l’educació dels més joves en el vessant de la perspectiva de gènere, trencant els estereotips que han pogut heretar del seu entorn, i contribuint a la prevenció de futures situacions de violència de gènere.
 
  • Marketplace Europeu, trobada d’acció social i voluntariat corporatiu
Ponent: Eva Lleonart
 
Entitat: Federació Catalana del Voluntariat Social
 
Mercat real on es compren i es venen projectes solidaris. Hi participen organitzacions socials, empreses i gremis empresarials, agents educatius, administracions públiques i mitjans de comunicació, amb l’objectiu d’aconseguir el major nombre possible de projectes socials i el treball en xarxa entre les parts integrants per possibilitar futurs projectes.
 
  • Xarxes per la qualitat del tercer sector
Ponent: Jaume Garau
 
Entitat: Institut Mallorquí d’afers socials
 
Ajudes econòmiques a entitats del tercer sector orientades a millorar el seus sistemes de gestió i la qualitat percebuda per els usuaris i treballadors. L’objectiu és impulsar xarxes col·laboratives i per això se subvencionen xarxes d’entitats constituïdes ad hoc per a treballar conjuntament en la millora d’aquests sistemes de gestió.

 

 Comparteix