Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.04.2011

El cau d'Igualada estrena web

L'AEiG Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà estrena nou web. A continuació podeu llegir un text que ens han passat on expliquen el procés cap a la comunicació virtual:

 

El servei escolta i guia del cau d’Igualada portat a les noves tecnologies

Ser escolta i estimar al cau, és el que ha fet, que Oriol Planas i Miquel Gleyal, dos antics membres de l’AEiG Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà hagin volgut oferir un nou servei a l’entitat, desenvolupant, altruistament, el seu nou web.

Feia anys que el cau d'Igualada necessitava d’un espai on comunicar-se amb els escoltes i les guies, poder-hi interactuar i tenir-hi material gràfic, sortides, trobades, etc, i ser el lloc de trobada pels pares i les mares, per veure com els seus fills i filles gaudeixen amb els i les caps.

 

 

Amb aquesta premissa, el web incorpora un munt d’utilitats: des d’aniversaris d’escoltes i guies dels caps, sortides, mostrats per unitats, notícies i destacats, seccions dedicades a cada unitat per compartir experiències, i evidentment, un arxiu fotogràfic, on tothom hi té cabuda. Un espai dissenyat perquè qualsevol escolta i guia, sigui de l’any que sigui, pugui trobar fotos de la seva època del cau, des de l’any 1970 fins a l’actualitat.

Una eina, que permet aglutinar dins la xarxa tota l’essència del cau i saber millor què s’hi fa, quina es la manera de ser, i promoure l’escoltisme.

Els creadors del web, Oriol Planas i Miquel Gleyal, han treballat conjuntament en aquest projecte, moguts per l’il·lusió de veure com el cau es posa al dia. Planas ha desenvolupat tota la programació i la part tècnica del web, i Gleyal, dissenyador igualadí, ha portat a terme tota la direcció d’art, l’arquitectura i la navegabilitat del site. El seu contacte és: www.mgcomunicacio.com.

La cap d’agrupament, Laura Vallès, ha estat l’encarregada d’omplir de contingut el web: informació sobre escoltisme (història, MEG, història de l’agrupament, fotografies, explicació sobre les diferents branques, notícies... A més, un o una cap de cada d’unitat ha introduït les activitats que estan realitzant aquest curs 2010/2011: activitats, eix animació, dates del calendari, etc.

Tots els i les caps poden penjar informació sobre les seves unitats, fotografies i dates. Totes les propostes que vinguin, com també fotografies, seran benvingudes!

Esperem la vostra visita!!

Només us fa falta fer un click a: www.cauigualada.cat.
 Etiquetes

Comparteix