Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.04.2011

REconsTRUCció: Trobada d'Animadors i Animadores de Truc

Si ets animador o animadora de Truc, no et pots perdre la en REconsTRUCció!!

Es realitzarà el cap de setmana del 2 i 3 de juliol a la casa de colònies de Vespella.

 

 

Per què es fa la en REconsTRUCció?


El Pla Triennal 09/12 contempla el repte de “Concloure i implantar la proposta metodològica de Truc”. Per això, l’Àmbit de Mètode i Formació enguany impulsa un projecte d’elaboració i publicació d’un nou Mètode Truc. Aquesta iniciativa pretén generar reflexió i aprofundiment en el Mètode Truc.


El primer pas ha estat crear una petita comissió de treball que lideri el procés, defineixi les fases i accions. També s’ha buscat la col·laboració d’un professor de la Universitat de Girona que, de la mateixa manera que va fer Miquel Àngel Essomba al Codi Obert, serà l’encarregat de participar en tot el procés previ i redactar el document final.


A fi de fer més participativa, rica i oberta la reflexió sobre el Mètode Truc, la comissió de treball proposa:
Crear un espai virtual on tots els animadors i animadores de Truc puguin aportar la seva vivència, reflexions, opinió, i contribueixin a la construcció final del Mètode de Truc.
• Realitzar la en REconsTRUCció, la Trobada d'Animadors i Animadores de Truc: volem comptar amb la teva participació per presentar-te les primeres conclusions del treball previ i que ens ajudis a fer un pas més en el procés de redacció definitiva del mètode.

En breu, t’enviarem més informació. De moment, reservat el cap de setmana del 2 i 3 juliol per la Trobada d’Animadors i Animadores de Truc. Recorda, serà a Vespella!

Comptem amb tu!

Dissabte 2 de juliol nit i diumenge 3 de juliol tot el dia
Trobada d’Animadores i Animadores de Truc
Rectoria de Vespella


 Etiquetes

Comparteix