Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.04.2011

Forma't en el lleure! Cursos d'educació no formal

Sabem que t’agrada mantenir al dia el teu currículum formatiu i que t’agrada incorporar nous coneixements al teu saber. A continuació t’oferim un seguit de propostes de cursos i tallers d'educació no formal. Consulta’ls i apunta’t!

Curs: "Tècniques de progressió i conducció de grups a mitja muntanya per a monitors/es i directors/es de lleure"

Dates: 28 i 29 de maig.

L’escola de formació d'educadors en el lleure de Colònies Jordi Turull, Adhara organitza, conjuntament amb l'Escola Catalana de Muntanya de
Pont de Suert, per primera vegada, un curs monogràfic per a monitors i monitores o caps que vulguin aprofundir en la conducció de grups per la
muntanya, tant en aspectes tècnics com de seguretat.

El curs l’impartiran dos experts alpinistes, són el Xevi Metal i el Conrad López, codirectors de l'Escola Catalana de Muntanya de Pont de Suert.

Més informaciósobre aquesta formació. El preu de la inscripció inclou el curs, el material i la pensió.

Per fer les inscripcions truca al 4410004 (Ext. 271).

 

Tallers de l’UNESCOCAT

  • El racisme i l'extremadreta: adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys. Té l’objectiu de facilitar elements per conèixer el discurs de l’extremadreta i proporcionar eines per combatre’l.

Data: Dissabte 30 d'abril del 2011, de 9.30 a 14 h. i de 15 a 18.30 h.

  • Eines d'educació intercultural:adreçat a educadors i educadores de l’àmbit de l’educació no formal. Contingut: conèixer els principis de l’educació antiracista i intercultural i facilitar la cerca, identificació i selecció dels materials i recursos que ofereix la web de l’ajuntament de Barcelona barcelonacontraelracisme.cat.

Data: Dimecres 11 de maig de 2011, de 17.30 a 20.30h.


Els tallers són gratuïts. Per assistir-hi, cal formalitzar la inscripció a través del web www.unescocat.org.

 

Curs: “L’educació no formal amb el treball amb joves. Mètodes i metodologies”

La Universidad Internacionaldel Mar, la Universidad de Murcia, en col·laboració amb la Dirección General de Juventud de la Comunidad de Murcia obren les inscripcions del curs “L’educació no formal amb el treball amb joves. Mètodes i metodologies”.

  • Dates:del 12 al 16 de setembre del 2011.
  • Lloc:Águilas, Albergue Juvenil de Calarreona.
  • Destinataris:estudiants universitaris, titulats universitaris, tècnics de joventut, animadors juvenils, educadors i educadores, persones que actuïn en l’educació no formal amb adolescents i joves, i també qualsevol persona interessada en el tema. Aquest curs està obert a participants de qualsevol lloc de l’Estat espanyol.
  • Programa
  • Inscripció: la data límit per apuntar-se és el 6 de setembre del 2011 o fins a completar el número de participants. Formalitza la teva inscripció a través d’aquest enllaç.
  • Atenció, si no ets alumne de la Universitat de Murcia, al formulari d’inscripció ( https://cursos.um.es/cursos/alumnos.cursos.inscripcionlogin.do?a=FE8A5C3C113EFB2A0F6D87285A4E7470 ) has de triar la opció “NIF”.
  • Import:95 Euros.Inclou allotjament (gratuït a l’alberg juvenil de Calarreona) i manutenció.

Més informació: http://www.mundojoven.org/murcia/curso_universidad_2011/Comparteix