Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2011

Aquest diumenge juguem la Champminyons!

La cita serà el diumenge 15 de maig a Cassà de la Selva (Demarcació de Girona) a partir de les 10h. L’equip acollidor serà el de l’AEiG La Claca, guanyador de l’anterior, i primera, edició. Més informació sobre la convocatòria oficial, aquí.

 

Tothom a utilitzar el #champminyons i també a facebook.

 


CONVOCATÒRIA OFICIAL:

  • Dia: 15 de Maig
  • Lloc: Cassà de la Selva. Si algú organitza un autocar que es comuniqui amb l’organització (champminyons@gmail.com). Instruccions de com arribar.
  • Hora d'inici:10h (roda de premsa).
  • Hora de finalització: 16h, com a molt tard. S'intentarà acabar abans, sobretot si el Barça guanya la lliga.

Disposarem de servei de bar, no cal que porteu dinar.

nom equip
nom entrenador
nom del capità/capitana (farà l’arbitratge d’altres partits)
telèfon i e-mail de contacte.

Recordeu que l’equip ha de ser paritari, el mateix nombre de nois i noies, com a mínim en un 40%.

Si porteu animació (dansa, crit de guerra, públic que animi, mascota, etc...) podreu accedir als premis d’aquestes categories!!


NOVETAT D'ENGUANY:
Embogits per la febre dels clàssics, volem que la Champminyons sigui més mediàtica i que hi hagi pique dialèctic també fora del camp. És per això que cada equip haurà d’escollir un participant que farà d’ENTRENADOR, i que tindrà la funció de fer una RODA DE PREMSA a l'inici de la competició. Pels que arribin a semis i final, hi haurà més rodes de premsa. Aneu-vos preparant els discursos, chavalins...

SAQUE D'HONOR:
Sobre aquest tema només podem anunciar que si l’any passat va ser gran, aquest any encara serà meeeeeeeeés graaaaaaannnnnnnn!!!!!!!!
 


 

Aquest cap de setmana se celebra l’esdeveniment més esperats pels aficionats del futbol: la Champminyons de MEG! Aquest dia lúdic i esportiu aplegarà a caps, membres dels equips de Demarcació, dels Equips Generals i personal tècnic de MEG. Es convoca a tothom a venir com afició per animar al seu equip representant.

El curs anterior van participar-hi nou equips i van demostrar que els escoltes i les guies, a més de transformació social, s’ho passen de conya. Perquè l’objectiu principal de la Champminyons és passar-s’ho molt bé, tot fent noves coneixences i fent Moviment.

Digues la teva al Facebook de MEG.

Si ho voleu veure, haureu de venir!
 Comparteix