Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.05.2011

Revisió de la TCaps 2011

Us pensàveu que la Trobada de Caps 2011 ja s’havia acabat?? Doncs no! Com a bons escoltes i guies que som, ens queda l’avaluació del que ha estat “... en Construcció” i del procés de la FCEG.

Encara queden alguns detalls importants que volem compartir:

 


1. Sabem que sou uns grans actors i actrius tal com vam comprovar per tot Manresa durant el cap de setmana! Ho demostren les fotos, l’anunci del vostre agrupament (el vídeo del Raid) i el vídeo de “Què tenim? - FCEG”.
Però segur que encara falten moltes fotos i vídeos que podeu fer-nos arribar. Voleu saber com fer-ho? Escriviu a trobadadecaps2011@fceg.cat i us ho expliquem!

2. Però durant la tcpas2011 “…en Construcció” també vam ser protagonistes de l’actualitat i de les notícies del país. Potser no us en vau adonar perquè estàvem immersos vivint el present, però ara li podeu fer un cop d’ull en aquest enllaç!

3. I la TRevisió! Perquè no hi ha excursió sense revisió!!
Us pensàveu que ens n’havíem oblidat??? No pas!! Només ens hem pres una setmana per descansar i sedimentar tot les vivències i reflexions de la Trobada. Volem una revisió en fred, però càlida alhora, crítica, però constructiva. La trobaràs aquí. Feu-la si us plau!! Abans del 22 de maig.

4. En breu anirem penjant tots els materials i continguts que es va crear durant la Trobada (ponències, debats dels grups de Raid, Plafonada, entrevistes inèdites, etc.) Estigueu a l’aguait!.


I de nou, mil gràcies per construir de forma tant intensa la Trobada de Caps 2011 “… en Construcció” i l’escoltisme i el guiatge del futur.

Sempre en Construcció!Comparteix