Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.06.2011

TRUCOT de Nord-Occidental!

Els trucs de la Demarcació Nord-Occidental van retrobar-se el passat cap de setmana del 28 i 29 de maig a Cervera durant el TRUCOT.

 

Voleu saber què van fer?

L’últim cap de setmana de maig del 2011, es va celebrar el TRUCOT, una iniciativa dels trucs dels diferents agrupaments de la Demarcació amb un objectiu molt clar: passar-ho bé i gaudir d'un cap de setmana per compartir bones experiències i descobrir els projectes que duen a terme els altres trucs.

Van participar-hi 59 persones, que van gaudir de jocs de coneixença, de cooperació i d'un magnífic concurs de tapes, entre d'altres activitats.

El dissabte 28, va començar amb la benvinguda i presentació de l’agrupament acollidor. Va ser una explicació fantàstica i molt divertida en la que van exposar la cultura i la vida del seu poble. Seguidament van fer-ho els altres agrupaments, tots molt ben guarnits: van presentar també el seu poble i els trets més culturals i característics del seu territori.

Va continuar la festa amb els jocs de coneixença. Ràpidament se’ns va fer l'hora de dinar: vam menjar tots plegats, després una estona lliure, i vam començar la primera activitat de tarda, que consistia en explicar els projectes que havien fet els i les trucaires. Amb això es va muntar una història, una activitat tranquil·la, però divertida!

La següent activitat consistia en fer una cursa de carros fets amb canyes i nusos. Va ser com un taller de risoterapia, més taller de nussos i bricolatge. Genial! Després els animadors i les animadores vam fer córrer una mica els i les truc, amb la sorpresa final del record del TRUCOT: una magnífica samarreta que ja us ensenyarem!!

 


La nit del dissabte, va començar amb el partit de futbol (la final de Champions League) amb victòria blaugrana inclosa. Vàrem sopar i vam fer un joc de nit. Després la vetllada amb música per a tots els gustos.


L'endemà al matí una bona tassa de xocolata desfeta, batuda i a preparar les tapes pel super concurs! Tant els animadors i animadores com els membres del jurat del concurs van quedar sorpresos de l’habilitat dels i de les trucaires a la cuina, fins i tot vam plantejar-nos obrir el “Càtering TRUC”.

La trobada va acabar al migdia del diumenge 29 amb un bon sabor de boca per les tapes i per tot plegat.

Sincerament, ha estat una molt bona experiència pels i per les trucaires i també per tots els animadors i animadores de Truc. S’ha de repetir!!

Animadors de Truc Nord-OccidentalsEtiquetes

Comparteix