Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.06.2011

Nou camí de la Flama del Canigò fins La Pobla de Segur

La Demarcació Nord-Occidental ha anat a buscar la Flama del Canigó i han obert una nova ruta per repartir-la en bicicleta pel Pallars.

 

 

A continuació adjuntem l'article que ens ha enviat la Demarcació Nord-Occidental:

 “Enguany i per primer cop, la demarcació Nord Occidental, ha pujat a buscar la Flama de Sant Joan al cim del Massís del Canigó. En total hi han participat membres de  6 agrupaments de la Demarcació. Més enllà de la novetat d’aquest front escolta i guia, també s’ha obert una nova ruta per repartir la Flama en bicicleta a través del Pallars, que després de superar el Port del Cantó entre altres adversitats, ha repartit la flama a Sort, a Gerri de la Sal, i  finalment a la Pobla de Segur on l’agrupament EPS, juntament amb les institucions locals han rebut la Flama del Canigó amb la que s’encendran les fogueres de la Revetlla.

Aquest projecte ha rebut el suport d’Òmnium Cultural, de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, de la Diputació de Lleida i de MEG. L’ objectiu d’aquesta activitat és repartir la Flama del Canigó en zones on fins ara no arribava de forma habitual. D’aquesta manera es pretén impulsar i animar a altres entitats d’aquestes comarques a adherir-se a aquest símbol d’esperança i aquesta nova ruta, així com reivindicar el nom de les comarques Pallareses i les Terres de Ponent, sovint submises en l’oblit.

 

Visca la Flama del Canigó i Visca Catalunya!”

Molt bona feina!!Etiquetes

Comparteix