Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.06.2011

L'escoltisme i el guiatge de 'Barcelona Educació'

S’ha publicat el número 77 de la revista Barcelona Educació, una publicació editada per l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i pel Consorci d'Educació de Barcelona.


El tema principal d’aquest més és l'escoltisme i el guiatge i l'esplai. Hi ha una entrevista al director de l'Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés, Rafael Ruiz de Gauna, i al l'autor del llibre L'escoltisme mundial i director general de la Barcelona Graduate School of Economics, Eduard Vallory.

 


A més, ’hi inclou uns Apunts del director del diari Ara, Carles Capdevila, on tracta l’educació en el lleure: Educar en el lleure i amb els cinc sentits. L'A Fons també analitza l'escoltisme i el guiatge i l'esplai com a moviments de base comunitària que fan de l'educació l'objecte de la seva voluntat de servei a la societat.


El número 77 Barcelona Educació ja es pot consultar on-line.


Més informació sobrela revista
Barcelona Educació va publicar el seu primer número el maig de 1995. El consell de redacció està format per persones de l'administració educativa, de les escoles i els instituts de la ciutat i de les entitats de lleure, recollint les veus de tota la comunitat educativa de la ciutat.


Les pàgines de Barcelona Educació estan obertes a la participació de tothom a través del correu imebrevista@bcn.cat.

La subscripció a la revista és gratuïta.


Més informació.

 

* Contingut publicat a xarxanet.org
 Comparteix