Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.09.2011

La Diada de Catalunya a l'estil escolta i guia

Vols viure la Diada Nacional de Catalunya amb nosaltres? El diumenge 11 de setembre estarem al Passeig Lluís Companys! T’apuntes?
 
 
 
 
Com pots et pots apuntar?
 
Gaudint de l’11 de setembre amb nosaltres a l’stand de MEG: envia un correu electrònic a comunicacio@escoltesiguies.cat amb el teu nom i cognoms, un telèfon de contacte, escriu "11 setembre" i el torn et va millor.
 
  • Diumenge 11, de 10h a 12h.
  • Diumenge 11, de 12h a 14h.
  • Diumenge 11, de 14h a 16h.
  • Diumenge 11, de 16h a 18h.
 
Ofrena Floral
També hi haurà una ofrena floral de part de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), de la que MEG en forma part, al monument de Rafael Casanova. Esteu convidats a participar-hi!
  • Hora: a partir de les 9h del matí.
  • Lloc: Ronda Sant Pere amb c/Bruc de Barcelona.
  •  
Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 590 27 00 (pregunteu per l’Elisenda) o enviant un correu electrònic a comunicacio@escoltesiguies.cat.
Aquest Onze de Setembre ajuda’ns a difondre l’escoltisme i el guiatge català!!
 
Xa Fira d’Entitats organitzada per Gent de la Terra
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya participa i col·labora en la X Mostra d'Entitats que se celebrarà a l'Arc de Triomf amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
 
L’objectiu de la mostra és exposar i explicar els “treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives". Disposarem d’un espai des d'on podrem donar-nos a conèixer al públic, alhora que fer-nos partícips del conjunt d’entitats de la societat catalana que treballen per la construcció nacional del nostre país.
 
Fem una crida a totes les persones que formen part de MEG per participar col·laborant en les tasques logístiques d'organització o cobrint algun torn de dues hores a la nostra taula.
 

 

 Etiquetes

Comparteix