Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.09.2011

El 12 de setembre, mobilitza't 'Per un país de tots, l'escola en català'

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, com a membre de la plataforma Somescola.cat fa una crida a la mobilització amb l’objectiu de refermar el suport de tots i totes a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

 

Somescola.cat convoca una concentració el dia 12 de setembre a les 19h davant els ajuntaments de totes les viles i ciutats.

 
 
 
Algunes de les accions que s'han dut a terme des de Somescola.cat per assolir aquesta fita han estat posar a disposició dels centres educatius un cartell amb el lema ‘Per un país de tots, l’escola en català’. També ha promogut la signatura per part dels ajuntaments catalans de la moció en favor de l’escola en català i l’adhesió de centres escolars, particulars i entitats al manifest de Somescola.cat.
 
 
Somescola.cat sorgeix arran de les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el model actual d’immersió lingüística amb el català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya àmpliament reconegut i aplaudit, tant aquí com a Europa, i qüestiona la metodologia d’immersió. Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha estat una de les entitats impulsores d'aquesta iniciativa des dels seus inicis. Llegeix més.

 Etiquetes

Comparteix