Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.10.2011

Aquest cap de setmana, XIII Trobada d'Entitats

El Consell Nacional de Joventut (CNJC) i la Fundació Triangle Jove celebren la XIII Trobada d'Entitats. Serà del 21 al 23 d'octubre a l’Alberg Sa Vinyeta a Ciutadella (Menorca).

Poden participar-hi totes les entitats i els consells locals de joventut membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears, del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

 

 

Els temes que es tractaran durant la trobada seran la participació 2.0, les polítiques públiques de participació, les potencialitats de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), l'impacte que tenen en la població juvenil i com hi hem de respondre des de l’associacionisme o ètica i política de les TIC, entre d’altres.

El CNJC explica al seu web que la “trobada d’entitats és una oportunitat de coneixença i intercanvi entre les entitats juvenils dels tres territoris que ofereix un espai de formació, reflexió i d’aportació d’idees sobre una temàtica diferent cada any amb l’objectiu de fer avançar el moviment associatiu juvenil, combinant ponències, debat, recursos i espais lúdics i d’intercanvi”.

Consulta el programa de la XIII Trobada d’Entitats.

Per més informació contacteu amb el vostre consell de joventut o a través dels següents correus electrònics:

 

* Contingut publicat a xarxanet.org.Etiquetes

Comparteix