Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.10.2011

Una bona TECA!

Ja hem celebrat la Iª Trobada Extraordinària de Caps d'Agrupament de MEG (TECA)! L'acte, en el que hi han participat uns 130 escoltes i guies de totes les demarcacions, s'ha realitzat aquest passat 12 d'octubre a Mira-sol (districte urbà de Sant Cugat del Vallès).

 

 

L'objectiu de la TECA ha estat iniciar el curs 2011/12 amb tots els agrupaments de MEG conjuntament, plantejar part de la feina que es desenvoluparà aquest any al Moviment, així com treballar els reptes de l'escoltisme i guiatge que es desprenen de la Trobada de Caps 2011. També ha estat un espai per conèixer-nos més i intercanviar impressions sobre la situació actual de MEG.

La jornada ha transcorregut en un ambient agradable en el que els i les caps han treballat a fons temes organitzacionals i el plantejament de línies estratègiques de futur de MEG. La Taula Executiva valora molt positivament aquesta trobada perquè ha facilitat la comunicació interna dels membres del Moviment.

Durant la TECA també s'ha fet una visita a Can Cadena, la seu central de l'Oficina de Serveis Generals de MEG, situada a Valldoreix.

Mira les fotos de la TECAComparteix