Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.10.2011

Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa

Avui, 17 d'octubre, se celebra el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. La Confederació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament vol difondre el següent manifest amb l'objectiu de rebel·lar-se contra la pobresa.

El manifest vol “recordar que la pobresa vulnera la dignitat humana i els drets més fonamentals”, així com fer una crida a les forces polítiques, les administracions públiques, els mitjans de comunicació i a la ciutadania per a “no oblidar el caràcter global de la pobresa i la desigualtat, i a no renunciar a exigir una vida digna per a tothom basada en el compliment dels drets humans, econòmics, socials i culturals, a Catalunya, i arreu”.

La Confederació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament expressa al manifest la seva ferma voluntat de “continuar treballant” per aconseguir els seus objectius: fomentar una cultura de pau; dotar la societat civil catalana de veu pròpia per a la defensa dels Drets Humans; i per incidir en favor de la justícia social, l’equitat arreu i la solidaritat amb els pobles del món.

Llegeix el manifest.
 Comparteix