Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.11.2011

Busquem voluntaris II Conferència Internacional de Joves "Tinguem Cura del Planeta"

La Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) necessita gent jove per fer de facilitadors a la II Conferència Internacional de Joves "Tinguem Cura del Planeta" . La col·laboració serà remunerada (uns 100€ bruts). L'acte se celebrarà el dia 17 de novembre a Barcelona.

Tens entre 18 i 29 anys i vols participar-hi? Doncs posa't en contacte amb nosaltres a través del mail mediambient@campaments.cat o del telèfon 93 590 27 00 (pregunta per en Lluís Llerena) i t'explicarem com fer-ho.

 

 

Les funcions a desenvolupar durant l'acte seran:

  • dinamitzar la Conferència, en la què hi haurà moments d’intercanvi d’experiències, moments de creació i moments de decisió.
  • donar suport als tallers temàtics: seran sobre educomunicació. Per això es requereix que les persones voluntàries tinguin coneixements artístics i/o comunicatius.

Els facilitadors i facilitadores rebran una formació la mateixa setmana de la Conferència Internacional de Joves "Tinguem Cura del Planeta" .

La Conferència Internacional de Joves és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida a joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta.

Més informació sobre la Conferència

Els joves Tenim Cura del Planeta from Societat Catalana d'Educació Am on Vimeo.Etiquetes

Comparteix