Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.11.2011

La TCaps, el projecte més innovador de l'any

La Trobada de Caps de la Federació Catalana d'Escoltisme i el Guiatge (FCEG) ha estat guardonada al Sopar de l’Associacionisme Jove Català, organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), en la categoria de Projecte més innovador.

 

L'acte es va celebrar el passat dissabte 5 de novembre i va servir com a punt de trobada distès entre les associacions que formen part del CNJC i també per fer entrega dels Premis de l’Associacionisme Jove Català

En la categoria de Projecte més innovador, el premi va ser per a la Trobada de Caps, organitzada per la FCEG la passada primavera a Manresa. Diferents membres del Consell Permanent de la FCEG van recollir el premi, que va ser entregat pel president del Fòrum Europeu de la Joventut, l’eslovè Peter Matjasic. L’any passat, dins d’aquesta mateix categoria, va ser premiada la iniciativa de les parelles lingüístiques de la Plataforma per la Llengua.
 
La Trobada de Caps rep així un reconeixement per l’esforç realitzat per a dur a terme aquest espai històric, en què s’hi van donar cita a Manresa més de 1.500 caps durant tres dies, amb l’objectiu de conèixer membres d’altres associacions i de reflexionar entorn al futur del moviment.
 
A les altres categories van ser premiats: els Consells de Joventut de les Illes Balears i del País Valencià, per la seva trajectòria, just en un moment complicat per al seu reconeixement per motius econòmics i polítics, i Blog Europa, com a programa més compromès amb els i les joves.

Mira més fotografies del Sopar de l’Associacionisme Jove Català.


Felicitats a tots tres!

*Notícia publicada a xarxanet.orgEtiquetes

Comparteix