Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.12.2011

La Llum de la Pau arriba als agrupaments de MEG

L'acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem va celebrar-se el dia 11 de desembre a la Parròquia de Sant Agustí (Barcelona) i va congregar prop de 500 persones. Aquest cap de setmana, arribarà a molts agrupaments i demarcacions/sectors de MEG. Volem saber com us ha anat, per això us demanem que ens envieu totes les fotos que feu, així com petites cròniques dels actes per penjar-les al web de MEG.

Entre totes i tots "Teixim la Pau..."! 

Al Twitter, fes servir el hashtag #teiximlapau!!

Enguany, hem obert aquest espai virtual amb l’objectiu millorar la difusió dels materials per treballar la Llum de la Pau al cau. I també per informar-vos de totes les notícies relacionades amb l’acte de celebració. Aquí hi trobareu diversos documents que us ajudaran a tractar el tema als caus i també a les parròquies.

 

Consulta tots els documents de MEG per treballar la Llum de la Pau al cau.

 
Per qualsevol suggeriment o dubte, podeu escriure un correu electrònic a ambit.espiritualitat@escoltesiguies.cat.
 
 

REBUDA DE LA LLUM DE LA PAU AL CONVENT DE SANT AGUSTÍ DE BARCELONA

La parròquia de Sant Agustí de Barcelona estava plena de gom a gom. Hi havia un munt de xarxes, bufandes, camises, fulards i fanalets. La Llum de la Pau va arribar sota l’expectació d’unes 500 persones de totes les edats. La Flama venia de Betlem a través de Viena i Nimes, on caps i trucs de l’AEiG Pla de l’Estany la van recollir de mans dels Scouts et Guides de France.

Sota el lema “Teixim la pau...” es va desenvolupar l’acte on una iaia situada al centre de la Parròquia teixia una bufanda mentre acompanyava tots els assistents a través d’un camí de germanor i la solidaritat, amor, implicació, perdó i reconciliació.

L’acte va comptar amb la col·laboració de diversos agrupaments. Tothom allí congregat va posar el seu gra de sorra en la rebuda de la pau, participant en la creació d’una xarxa de paper que es va il·luminar quan la Flama feia l’entrada al temple, un dels moments més emotius de l’acte.

Abans de finalitzar l’acte, Mn. Francesc Pardo, Bisbe de Girona, dirigí unes paraules als assistents convidant-los a “continuar repartint la Llum i escampant així una mica de pau en aquesta societat que tant ho necessita”.
 

Mira les fotografies de la rebuda de la Llum de la Pau a la parròquia de Sant Agustí de Barcelona.

 

 Comparteix