Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.11.2011

'Eduquem persones, construïm país'

Ja està aquí la 35a Assemblea General Ordinària de MEG! Serà el proper cap de setmana del 26 i 27 de novembre a Sant Celoni (Demarcació V/M). Aquest any l'acull el cau de la localitat, l'AEiG L'Erol.

L'eix d'animació per aquesta assemblea són les bruixes i els bruixots. Amb aquesta temàtica es desenvoluparan totes les activitats del dissabte tarda-nit, que començaran a les 18.30h. Hi haurà espai per dansar, pels rituals, per un sopar de germanor, per concerts i per moltes altres sorpreses.

El diumenge al matí, a partir de les 9h, se celebra el plenari de la 35a Assemblea General Ordinària de MEG al Teatre Ateneu de Sant Celoni (Vallès Oriental). Es presentaran els projectes per a aquest curs 2011/12 i es faran els respectius relleus dels càrrecs directius, escollits democràticament, entre altres punts. S'espera l'assistència del secretari de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, la directora general de l’Agencia Catalana de la Joventut, Montserrat Suari, el director general de Cooperació al Desenvolupament, Carles Llorens, la secretaria de la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Mª Dolors Busquet, i el delegat del Govern a la província de Barcelona, Salvador Jorba, entre altres personalitats.


Enguany, el lema és "Eduquem persones, construïm país". L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any, en caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries, en extraordinari. L’AGO està integrada per tots els afiliats i afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d'un agrupament, demarcació/sector o equip general. Segons els Estatuts de MEGSJC, la missió de l’AGO de MEG és aprovar l’estat de comptes, la memòria de curs, els pressupostos generals. També ratifica les normes i reglaments dictats pel Comissariat General (CG) i escull els càrrecs de la Taula Executiva.Etiquetes

Comparteix