Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.12.2011

L'AEiG Rudyard Kipling, guardonat pels Premis Barcelona Ciutat Jove 2011

L'AEiG Rudyard Kipling de Barcelona (Sector IV) ha estat guardonat amb ePremi Foment de la Cooperació, dels Premis Barcelona Ciutat Jove 2011, amb una dotació econòmica de 1.600€, l'equivalent a l'1% del pressupost ordinari del CJB, pel projecte "Aprèn jugant a Guinea Equatorial". L'agrupament ha estat premiat per la gran implicació dels i les joves en totes les fases del projecte, pel positiu impacte que ha comportat a les comunitats locals i per la xarxa creada amb d'altres associacions.

Els Premis BCJ 2011 són uns guardons que el CJB i l'Associació d'Amigues i Amics del CJB entreguen cada any per a fomentar el treball associatiu juvenil en els camps de la salut, la cooperació internacional i la participació. El jurat va estar format per membres del secretariat del CJB i per persones externes especialistes en cadascun dels camps dels premis atorgats. La novetat d'enguany ha estat l'entrega de dos premis de comunicació, a més del Premi Totxana.

L'acte d'entrega dels Premis Barcelona Ciutat Jove 2011 es va celebrar el 16 de desembre al bar de l'Artesà. Prèviament, es va realitzar el Concert NiNi (Ni "sudem" ni ens conformem), organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) al Centre Artesà Tradicionàrius.

Mira l'entrevista que el programa de TotsxTots de COMRàdio va fer als guardonats amb els Premis Barcelona Ciutat Jove 2011 el divendres 23 de desembre de 2011.

 


 

 
A continuació, pots consultar la resta de premis:
  • El Premi de Foment de la Salut (dotació econòmica de 1.000€) va ser per l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut, pel un projecte "Hospital dels ossets de peluix", amb el que han volgut apropar el sistema sanitari als infants mitjançant tallers atractius que engloben diferents àmbits de la salut.

  • El Premi de Foment de la Participació 2011 (540€), es va atorgat a l'organització política juvenil CJC-Joventut Comunista pel projecte "Cap al Xè Congrès: des de barris i viles, organitzem la joventut" basat en la interrelació amb el territori i la creació de xarxa, la vinculació d'entitats de diferents àmbits i el foment de la participació territorial que representa el projecte.

  • El Premi de Comunicació (al reconeixement per a algun mitjà o periodista que hagi realitzat accions informatives positives i imparcials sobre la gent jove) l'ha recollit Tots x Tots de Com Ràdio, per la tasca de suport i visualització de l'associacionisme juvenil de la ciutat que està realitzant a través d'una col·laboració quinzenal amb el CJB. Carles Capdevila també va ser guardonat amb aquest premi per la tasca de suport, visibilització i reconeixement de la tasca educativa que realitzen els i les joves educadors/es dels caus i esplais, a través d'articles, mencions i col·laboracions.

  • El Premi "Totxana" de Comunicacióva ser pel diari La Vanguardia, per la publicació de diversos articles sobre temàtiques concretes relacionades amb la ciutat, que els membres del jurat consideren que han contribuït al desprestigi de la ciutat pel fet de contenir titulars alarmistes i visions parcials sobre la temàtica.

Més informacióEtiquetes

Comparteix