Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.01.2012

L'AEiG Flors i Calcat recull les ampolles de cava de Nadal

L’AEiG Flors i Calcat d’Arenys de Mar (Demarcació de Girona) ha realitzat la tradicional recollida d’ampolles de cava, després de les festes de Nadal. L’objectiu d’aquest projecte és fomentar la reutilització d’ampolles.

La recollida s’ha fet durant tot el dia 8 de gener. Els membres de l’agrupament, dividits en petits grups, han anat a buscar les ampolles de cava per tota la vil·la d’Arenys de Mar.


Enguany, però, no han comptat amb el contenidor d'amplles que normalment els subministrava una empresa de Sant Sadurní, ja que se’ls ha dit que hi perden diners. I és que 6.000 ampolles (la mitjana que es recull anualment) són poques. Tot i això, el cau arenyenc ha decidit continuar amb la iniciativa i guardar les ampolles al local de l’agrupament.

De cara a l’any que ve, l'agrupament farà una nova campanya per aconseguir-ne més i no descarten fer aquesta activitat a d’altres municipis de l’entorn, com Caldes d’Estrac o Canet de Mar.

Per a l’AEiG Flors i Calcat, aquest acte permet ensenyar als infants i joves que “val més construir que destruir, preservar que fer de nou, mantenir que menysprear”, tal com indica el cau al seu web.
 Comparteix