Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.01.2012

Desmarca't: som servei, fem recapte

La Demarcació del Barcelonès engega el projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte" amb l'objectiu de realitzar una recollida d'aliments per donar a la Fundació Banc d'Aliments de Barcelona. Volem que tots els agrupaments i branques de la Demarcació us impliqueu! La recollida es farà el dissabte 3 de març de 2012.

Com pots animar als del teu cau a participar al projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte"? Ensenya'ls aquest vídeo:


 

Com podeu fer la recollida? 

  • Situant-vos dintre o a la porta del mercat del barri, supermercats o botigues, i/o posant una paradeta en un lloc cèntric del barri.
  • Recollir aliments demanant-los a les persones clients de forma solidària.
  • Informant a la gent a qui li demaneu menjar qui sou i l'acció que esteu realitzant.

* Si no us va bé fer la recollida el dia 3 de març, ho podeu fer abans d'aquesta data.

Animem a que tots els agrupaments a que realitzeu una recollida d'aliments en el vostre àmbit local i directe. Des de la comissió del projecte, juntament amb el Banc d'Aliments, es proporcionaran diverses activitats pedagògiques a fi de poder fer un treball previ i de sensibilització.

Segueix el projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte" a les xarxes socials:

Què és el projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte"? T'ho expliquem en imatges:

 

 

 

Per qualsevol dubte, envia un mail a somserveifemrecapte@gmail.com.

 

Amb aquest projecte, la Demarcació del Barcelonès vol desenvolupar una acció pedagògica d'aprenentatge i servei per sensibilitzar sobre la situació de pobresa que pateix molta gent de Barcelona i potenciar els valors de solidaritat. També volen fer xarxa amb altres entitats de l'entorn, reflexionar sobre el consumisme actual i fer un treball d'incidència i de transformació social en l'àmbit més proper.Comparteix