Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.01.2012

L’AEiG Pla de l’Estany, guardonat amb el Premi Sant Fèlix 2011

L'AEiG Pla de l'Estany de Fontcoberta (Demarcació de Girona) ha rebut el Premi Sant Fèlix 2011. Aquest és un guardó que concedeix el Bisbat de Girona a persones, entitats, i col·lectius que desenvolupen activitats de caire social, cultural, humanitari i formatiu.

El lliurament del premi es realitzarà el proper dissabte 4 de febrer a les 17.15h de la tarda al local de l'AEiG Pla de l'Estany. El bisbe Francesc Pardo serà l’encarregat de fer l’entrega del guardó i presidirà la missa de les 18h a la Capella de Melianta.

El guardó ha estat concedit per la tasca de dinamització del cau. Segons indica el Bisbat de Girona, l’agrupament forma part d’un “moviment educatiu i formatiu més que centenari que manté vigents la seva capacitat formativa d’infants i joves. Aquest agrupament porta a terme un seguit d’activitats que diferents estaments cívics han reconegut públicament (Premis Jaume Ciurana i la Generalitat de Catalunya). Com també ha mantingut una sèrie de trobades internacionals (Anglaterra, Suècia i Itàlia)”.

En l'edició del Premi Sant Felix d'enguany també s’ha concedit un premi a la Fundació "Els Joncs" de Sarrià de Ter. Aquests premis es materialitzen en forma d'unes escultures creades per l'artista gironí Josep Perpiñà i Citoler, que perfilen el campanar de la basílica de Sant Feliu de Girona.

Des de l'any 1997, el Bisbat de Girona concedeix els Premis Sant Fèlix com a reconeixement a l'acció social, cultural, humanitària i formativa que persones, col•lectius i institucions de l'àmbit territorial de la diòcesi porten a terme de forma perllongada, ja siguin de perfil confessional com de societat civil.
 Etiquetes

Comparteix