Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.01.2012

Trinca 2012: 11 i 12 de febrer

Participareu aquest estiu a algun campament o activitat internacional? Us ho esteu plantejant i encara no us heu acabat de decidir? Doncs marqueu a les vostres agendes el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer. Com ja sabeu, es durà a terme la Trinca 2.0, un espai formatiu organitzat per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), que aquest any tindrà lloc a la casa de colònies de Sant Marçal (a prop de Vilafranca del Penedès).

L’activitat s’adreça als caps de les tres associacions escoltes del país - Acció Escolta de Catalunya, Minyons Escoltes i Guies i Escoltes Catalans- que marxin amb les seves unitats o bé s'estiguin plantejant fer-ho en algun moment. Després de la bona rebuda que va tenir l’activitat l’any passat, la FCEG ha tornat a plantejar aquest espai formatiu amb l’objectiu que esdevingui un referent habitual dels calendaris associatius.

Els continguts principals són la preparació de l’estada, la situació de l’escoltisme català a nivell internacional i el treball que caldrà desenvolupar un cop les unitats hagin tornat.

Els agrupaments de MEG, poden inscriure’s mitjançant el Portal de l'Escola de Formació.

Si teniu dubtes, podeu escriure a fceg@fceg.cat o trucar al 932689113.Etiquetes

Comparteix