Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.02.2012

150 caps de Nord-Occidental desafien el fred a Verdú

El 4 i 5 de febrer va tenir lloc a Verdú (Urgell) el QQ, una tradicional trobada de tots els caps de la Demarcació Nord-Occidental. La trobada, que aquest any va rebre el nom de BAQQS perquè estava ambientada en el món del vi, va reunir 150 persones, malgrat les temperatures gèlides del cap de setmana.

Tot plegat va començar al matí amb una lliga Champminyons en què els diferents agrupaments van competir entre ells. Després de dinar es van fer jocs entre branques, amb proves relacionades amb el procés d’elaboració del vi. Per berenar, com no podia ser d’una altra manera, van menjar pa amb vi i sucre. Després va venir l’espai de treball, que va servir per preparar les Garbes, una trobada en què els nens i nenes d'una mateixa branca s'uneixen un cap de setmana en un mateix poble.

Així es va arribar a l’hora de sopar, un àpat elaborat gràcies a la col·laboració dels pares i mares. A continuació es va fer un bona nit i hi va haver un concert. Després de quedar-se a dormir a les escoles de Verdú, es va fer un esmorzar i es va lliurar als participants una ampolla de vi com a record.Etiquetes

Comparteix