Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.02.2012

Un repte: caminar 100 km en 32 hores per lluitar contra la pobresa

Seríeu capaços de caminar 100 quilòmetres en 32 hores? I de recollir 1.500 euros per combatre la pobresa i la injustícia al món? Doncs totes dues coses alhora és el que s’han proposat, d'una banda, un grup de pares i mares de l’AEiG Sant Ramon Nonat, de Sant Boi de Llobregat, i de l'altra, dos caps de l'AEiG Sant Narcís, de Girona.

Tant uns com els altres participen a lIntermon Oxfam Trailwalkerel major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El repte consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores, en equips de quatre persones que caminen i dues més que fan de suport amb el vehicle. Els equips també es comprometen a aconseguir 1.500 euros en donatius per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina.

Dues mares i quatre pares de l’AEiG Sant Ramon Nonat (Demarcació BLL/G/AP) han format un equip per participar-hi, anomenat Unitat. Ens proposen que col·laborem amb ells fent aportacions econòmiques (recalcant que qualsevol donació, per petita que sigui, els anirà bé), ajudant a fer difusió de la iniciativa o bé organitzant el vostre propi equip i contribuint a arribar als 300 equips inscrits! Podeu trobar més informació a la pàgina de l’equip.

Ells no seran els únics escoltes que participaran a la Trailwalker. També ho faran dos caps de l'AEiG Sant Narcís, de Girona, que juntament amb personal del Consorci de Vies Verdes de Girona han creat l'equip Viamquèfarem. Ells ens proposen fer una cadena: si tothom qui vegi la seva pàgina d'equip dóna 5€ i la passa a tots els seus contactes, i així successivament, segur que podran donar aigua a molta gent! Aquesta és la seva pàgina d'equip.

Aquest any, la Trailwalker tindrà lloc el 5 i 6 de maig amb un recorregut que seguirà la via verda Pirineu-Costa Bravades d’Olot fins a Sant Feliu de GuíxolsEls membres de l’equip han de començar el recorregut junts, mantenir-se junts i acabar junts. Comparteix