Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.03.2012

Vídeo de l'adhesió de L'Alguer al Projecte 4vents

Aquest dissabte 3 de març es va signar a Sant Francesc de l'Alguer el protocol pel qual els Escoltes i Guies de l'Alguer - AGESCI s'adhereixen al Projecte 4vents, integrat per entitats escoltes de Catalunya, Mallorca, Menorca i València. La televisió algueresa en va fer una notícia en vídeo (en italià).

La signatura d’aquest protocol és la culminació d’un camí de treball conjunt entre les diferents entitats que integren el Projecte 4vents i els escoltes i guies de l’Alguer, partint de la base que ens uneixen uns valors i principis compartits no només en l’àmbit de l’escoltisme sinó també a nivell lingüístic i cultural.

4vents és un projecte de col·laboració entre Minyons Escoltes Guies de Catalunya, Escoltes de Menorca, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i la Federació d’Escoltisme Valencià. El projecte pretén reforçar les relacions existents entre les entitats i aprofundir en els aspectes comuns, ja que les entitats formem part del mateix entorn cultural, tot compartint una llengua, una història i una tradició.  Etiquetes

Comparteix