Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.03.2012

Relleu a la presidència del CNJC

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma no governamental que aplega 90 entitats juvenils d’àmbit nacional i consells locals de joventut del país, té des d’aquest cap de setmana nou president: Sergi Contreras, d’Esplais Catalans, en substitució de Benjamí Aguilar, de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).

Aguilar, que va ser secretari general de MEG durant el període 2007-2010, ha ostentat la presidència del CNJC durant l’últim any. El nou president, Sergi Contreras, n’era fins ara vicepresident segon. Aquest relleu s’emmarca dins la renovació del Secretariat del CNJC, l’òrgan de direcció de la plataforma, que es va fer en la darrera assemblea, celebrada dissabte, 3 de març, a Barcelona.

Així, sis dels nou membres del Secretariat han acabat el seu mandat. La resta de secretaris són: Afra Blanco (d'Avalot-Joves de la UGT), Andreia Moreira (de RAI-Recursos d'Animació Intercultural), Helena Zamorano (del Consell Local de Joves de Sant Feliu de Guíxols), Lorena Vicioso (d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA), Magí Dalmau (del Consell de Joves de Sabadell), Núria Ramon (de DONA-Joves Nacionalistes per la Igualtat), Víctor Albert (de l'AJEC-Associació de Joves Estudiants de Catalunya) i Arseni Armengou (de JERC-Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya).

Víctor Albert i Arseni Armengou ja formaven part del Secretariat 2011-2012 i renoven el seu mandat. Albert, a més, repeteix en el càrrec de vicepresident primer. La segona vicepresidència recau en Magí Dalmau.Etiquetes

Comparteix