Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.03.2012

Marxa Torreforta-La Mussarra: descobreix el camp de Tarragona!

L’AEiG GELSTO (Demarcació de Tarragona), organitza per quinzè any consecutiu la Marxa Torreforta-La Mussarra el proper diumenge 22 d'abril. Es tracta d'una marxa no competitiva que transcorre per antics camins i vies de comunicació, utilitzades ja en època romana, a les comarques del Tarragonès i del Baix Camp. 

La Marxa Torreforta – La Mussara pretèn desenvolupar l’esperit esportiu, el contacte directe amb la natura i un major coneixement del nostre entorn com antics camins i vies de comunicació utilitzades ja fa uns quants anys. La caminada comença a Torreforta, antic fortí de la ciutat, utilitzat, fins i tot, com a refugi durant la guerra civil espanyola i que donà finalment nom al barri. El final de la Marxa és al poble abandonat de La Mussarra. Avui en dia, malgrat totes les cases estar enrunades, i sols aguanta l’esglèsia, manté intacte el seu encant. I és que La Mussara constitueix un autèntic mirador del Camp de Tarragona.

Les inscripcions s'obriran entre els dies 9 i 19 d'abril al preu de 12 euros (inclou el viatge de tornada en autocar, samarreta, foulard de record i avituallament). Les places són limitades a 210 participants. Per més informació us podeu descarregar el document adjunt.Etiquetes

Comparteix