Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.03.2012

Netegem les platges i costes d'arreu del Mediterrani!

Els dies 25, 26 i 27 de maig, milers de persones voluntàries de diferents països es mobilitzaran per protegir el medi ambient recollint tones de residus de les platges i costes de la Mediterrània, en la campanya internacional “Clean up the Med” (promoguda per Legambiente). Si hi vols participar amb el teu agrupament, t'hi pots inscriure fins el 15 d'abril!

L'objectiu de la campanya és reforçar el compromís comú per salvaguardar l'entorn natural de la Mediterrània, lloc d'unió i de circulació de persones, focalitzant els esforços en emprendre passos pràctics per protegir el nostre mar i preservar ecosistemes. Per aquest motiu es vol netejar les platges i costes de la Mediterrània de deixalles de qualsevol tipus, tant les que afecten les costes urbanes com les reserves marines.

Agrupaments de 4vents ja participen en aquesta campanya, que va néixer el 1995 i des de llavors involucra espais que van d’Itàlia a Algèria, de Croàcia a Egipte, de França a Jordània, de Grècia a Israel, de Líban a Malta, de Marroc a Albània, de Palestina a Portugal, de Sèrvia a Montenegro, de Síria a Eslovènia...

Des de 4vents es vol animar a tots i totes a col·laborar en aquest projecte, ja que la costa mediterrània és quelcom compartit entre els diferents territoris de l'Alguer, de Menorca, de Mallorca, del País Valencià i de Catalunya. Un servei ambiental excel·lent que dóna visibilitat a l'escoltisme i el guiatge. Si esteu interessats en participar-hi, no dubteu en contactar amb nosaltres a projectes@escoltesiguies.cat.

 

 Etiquetes

Comparteix