Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.03.2012

Enquesta als agrupaments de MEG: participa-hi!

Entre el 22 de març i el 29 d'abril, tots els agrupaments de MEG esteu convidats a contestar l'Enquesta General 2012. Aquesta eina, que s'envia un cop a l'any, permet disposar de dades contrastades i directes per entendre en quina situació estem, com som, què fem, cap on anem, etc., i sobretot com esteu els 145 agrupaments. Durant el mes d'abril també es donaran a conèixer els resultats de l'enquesta 2011, que apareixeran al proper número de la revista El Correu en forma de resum.

 

L'enquesta general ens permet situar-nos, avaluar-nos, posicionar-nos i treballar en tot allò que creiem necessari per a créixer com a Moviment, reforçant aquells punts forts que ens fan estar orgullosos i alhora creant i millorant aquells aspectes en que hi manca implicació. Al mateix temps ens permet generar els indicadors clau per avaluar el Pla Triennal 09/12 i informació per a crear el nou, i adaptar les estratègies de MEG per tal d’assolir els seus objectius. D’altra banda, l’enquesta permet una aproximació quantificable i estandarditzada a tots els agrupaments, ajudant a captar la seva realitat i posant èmfasi en aquells aspectes que ens amoïnen i preocupen.

Per això cal que cada agrupament aporti el seu granet de sorra, omplint l’enquesta amb sinceritat, directament a través del formulari creat a la pàgina web: www.escoltesiguies.cat/enquesta. L'enquesta està dividida en 5 blocs que es poden contestar de manera separada i en total comporta uns 20 minuts per completar-la tota. Etiquetes

Comparteix