Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.04.2012

Com fer que les teves habilitats escoltes t’ajudin a trobar feina

Algun cop t’has parat a pensar en les capacitats que estàs desenvolupant en el teu servei a l’escoltisme? Algunes són aptituds molt valorades al món laboral i potser et poden facilitar trobar feina, amb l'ajuda una nova eina desenvolupada pel moviment escolta internacional.

Has viscut una entrevista de feina en què l’empresa et preguntés sobre la teva experiència adquirida més enllà de l’escola? Has intentat relacionar els requisits oficials per a un lloc de treball i la teva experiència com a voluntari? 

Ara ho pots fer gràcies a una interessant eina desenvolupada per l’associació scout catòlica de França (Scouts et Guides de France), anomenada "Valorise-toi!" (Posa’t en valor!), que ha estat traduïda a l’anglès com "empower yourself" i que es va utilitzar per conduir una sèrie de tallers al Jamboree Scout Mundial de 2011 a Suècia sobre aquest tema. Ara, Scouts MSC l’ha traduïda al castellà, amb el títol “¡Valorízate!”.

Aquesta eina intenta ajudar-te a adonar-te de com ets de bo en diferents situacions que vius al dia a dia de l’escoltisme i el guiatge, i com traduir aquesta experiència al llenguatge del món empresarial. D’aquesta manera, pots incrementar les teves oportunitats de trobar feina, actuant millor durant les entrevistes, a l’hora de redactar cartes de presentació per a les empreses, etc. A més, l’eina et pot ajudar a començar el teu propi pla de desenvolupament personal.

Bona sort!

Descarrega’t l’eina “¡Valorízate!” en pdf

Font: Scouts MSCComparteix