Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.03.2012

L'AEiG Movi de Tous lliura la camisa escolta als infants i als caps

Després de tres anys de formar part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, l’AEiG Movi de Tous, de Sant Martí de Tous (Demarcació de Manresa) es decideix a fer un nou pas introduint la camisa escolta com a nou símbol de l’agrupament.

En tres anys el Movi de Tous ha anat creixent dins el poble i el moviment. El primer pas va ser amb el lliurament dels fulards, lluint els colors taronja, negre i blanc que ara identifiquen el cau al costat de la resta d’agrupaments de Catalunya. Tanmateix l’agrupament ha anat creixent tant en nombre de nens com de caps i per això ha pogut obrir una nova unitat, la de Pioners i Caravel·les, amb deu nens i quatre caps.

Abans de marxar de campaments de Setmana Santa, l’AEiG Movi de Tous va fer un acte de lliurament de la camisa escolta amb les ensenyes corresponents; la de Catalunya, la de Minyons Escoltes i Guia de Catalunya i la del propi agrupament. Aquest és un nou símbol que identifica els nens i nenes i els caps com a membres d’un moviment molt viu a nivell nacional. La camisa escolta és la representació del servei, la igualtat, el progrés personal i la consciència social que l’escoltisme promou.Etiquetes

Comparteix