Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.04.2012

5.000 infants i caps marxen de campaments de Setmana Santa

Potser ara mateix sou de campaments amb la vostra unitat, o potser ja heu tornat a casa amb la motxilla plena d’experiències viscudes. Arreu dels 145 agrupaments de MEG d’arreu del país, uns 5.000 infants, joves i caps marxen de campaments aquests dies, i diversos mitjans de comunicació se n’han fet ressò.

Dormir en una tenda de campanya, menjar asseguts a terra fent rotllana amb els companys, descobrir l’entorn natural que ens envolta... Els campaments tenen un munt d’ingredients que ens ajuden a “desconnectar” del dia a dia i a viure experiències úniques. Per als nens i nenes del cau són un pou de vivències molt enriquidores i una oportunitat única per educar-los en valors com l’austeritat, el respecte a l’entorn o la responsabilitat.

Precisament el valor educatiu dels campaments i l’oportunitat per “desconnectar” del dia a dia és el que han destacat diversos mitjans de comunicació que s’han fet ressò dels campaments de MEG: Europa PressCOM RàdioRAC1Diari AraVilawebSocial.catCatalunya Press (clica sobre el nom del mitjà per llegir o escoltar la notícia corresponent).

Si als campaments has fet fotografies que t’agradaria que servissin per il·lustrar El Correu i altres publicacions de MEG, no dubtis a enviar-nos-les a comunicacio@escoltesiguies.cat o a passar-nos un enllaç des d’on ens les puguem descarregar a alta resolució. Si vols compartir amb el món moments, fotos i experiències d’aquests dies, pots piular a twitter amb el hashtag #campaments.Etiquetes

Comparteix