Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.04.2012

1.000 escoltes i guies de la Demarcació Nord-Occidental participen a les Garbes

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d’abril, tindran lloc Les Garbes, unes trobades dels agrupaments escoltes i guies de la Demarcació Nord-Occidental que se celebren cada tres anys. Hi participaran un miler d’infants i joves amb l’objectiu de conèixer altres nens i nenes de la seva mateixa edat vinguts d’altres pobles, passar-s’ho bé i compartir experiències dins de l’escoltisme.

Les trobades tindran lloc de forma simultània en cinc llocs de la província de Lleida, de manera que cada grup d’edat es reunirà amb altres infants d’edats similars a la seva en un poble diferent:
- Al Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), els Castors i Llúdrigues;
- A La Pobla de Segur (Pallars Jussà), els Llops i Daines;
- A Agramunt (Urgell), els Ràngers i Noies Guia;
- A Tàrrega (Urgell), els Pioners i Caravel·les;
- A Artesa de Segre (la Noguera), els Truc.

Les Garbes són una de les activitats de més envergadura de la programació de l’any, ja que apleguen tots els escoltes i guies de les diferents edats que juntament amb el seus caps es trobaran per passar un cap de setmana. La trobada començarà dissabte al matí, i després de fer activitats de coneixença, els infants i joves realitzaran tota mena d’activitats com gimcanes, tallers, descobertes, concerts, espectacles... Fins diumenge, després de dinar, quan emprendran el camí cap als seus respectius pobles i ciutats.

La Demarcació Nord-Occidental de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya engloba 17 agrupaments escoltes i guies de les comarques de Lleida i la Franja de Ponent, integrats per uns 1.200 infants i joves de 6 a 18 anys i 300 educadors voluntaris.Etiquetes

Comparteix