Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.05.2012

Últims dies per inscriure's a Gatamoix!

Gatamoix és una trobada de Truc o Rutes de 4vents on es compartirà i s'aprendrà a viure en comunitat com es feia a la colònia agrícola de 1876. El camp és a l'antiga colònia de Gatamoix, situada a Alcúdia, nord de Mallorca. Les inscripcions es tanquen el proper 10 de maig!

Cal anar-hi amb ganes de passar-ho bé i gaudir d’uns dies en germanor. Durant la trobada s'aprendrà a fer sabó, a preparar confitura, a cuinar amb foc de llenya, així com tenir cura dels animals. Es construiran instruments de música tradicional, s’anirà a s’Albufera a fer feina, es cantaran gloses i es diran acudits i rondalles. També es treballarà a la colònia, us ensenyaran com fer llatra, cordar cadires i moltes coses més!

Si sou rutes o trucs dels 4vents i teniu ganes descobrir les tradicions de Mallorca i compartir experiències amb altes escoltes i guies de Mallorca, Menorca, València, Catalunya i l'Alguer, ja ho sabeu, inscriviu-vos a Gatamoix 2012!

4vents és un projecte de col·laboració entre les entitats escoltes i guies de Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), la Federació d’ Escoltisme Valencià (FEV) i Escoltes i Guies de l'Alguer (EGA).

Camp de treball per a colles de Trucs o Rutes - Gatamoix 2012

Lloc: Alcúdia (al nord de Mallorca)

Dates: Del 28 de juliol al 5 d'agost 2012
Participants: Trucs/Rutes
Preu: 90 Euros (inclou allotjament, menjar i programa)

Les inscripcions són obertes fins el 10/05/2012.

Per a més informació i per inscriure't posa't en contacte amb la Fundació Maria Ferret a fundacio@fundaciomariaferret.org o consulta http://gatamoix.balearweb.net.

Projecte 4vents
http://www.escoltes4vents.org
Facebook 
Twitter @Projecte4ventsEtiquetes

Comparteix