Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.04.2012

Un Sant Jordi amb "whatsapp" i un rei enganxat a la "play"

L’arribada de les noves tecnologies a la vida del cavaller Sant Jordi, amb un rei enganxat a la Playstation que no fa cas a la princesa, va ser el fil conductor de la Sortida de Sant Jordi de l’AEiG Jaume Caresmar - Ma. Antònia Salvà, d’Igualada (Demarcació de Manresa), que va tenir lloc el cap de setmana 14 i 15 d'abril.

 

Les noves tecnologies han arribat al segle XXI, i el cavaller Sant Jordi està tenint problemes per realitzar les seves tasques habituals. El rei està ben enganxat a un joc nou de la Playstation i no li fa cas a la seva filla. I aquesta, cansada de fer el possible per rebre atencions del seu pare, se’n va a buscar alguna companyia i es troba el drac... Els dos es faran molt bons amics, però el drac... és el drac.

La Sortida de Sant Jordi, celebrada a l’AEiG Jaume Caresmar - Ma. Antònia Salvà des de l’any 1966, és molt especial, perquè és una de les dues úniques que celebra conjuntament tot l'agrupament; perquè recorda Sant Jordi, patró dels escoltes i les guies; i perquè aplega totes les famílies, amics i antics escoltes.

Durant el cap de setmana, el bon temps va permetre als minyons i les guies fer diverses activitats, com una gimcana que tractava d'aconseguir les aplicacions de la vida que s'havien perdut amb els vicis als mòbils i els jocs. Al final de les proves, els infants i joves participants omplien un mòbil A-4, canviant les aplicacions del mòbil per les aplicacions de la vida: els jocs tradicionals, el contacte amb la gent, la creativitat, el progrés personal, l'estratègia, el risc, el treball en equip, la superació personal, la coneixença...

 Etiquetes

Comparteix