Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.05.2012

150 llops i daines de la Demarcació de Tarragona fan “Allioli”

El terreny de La Riba (Alt Camp) va acollir el 28 i 29 d’abril la primera trobada “Allioli 2012”, que va reunir 150 llops i daines i els seus caps de 8 agrupaments de la Demarcació de Tarragona. La trobada és un dels grans projectes del curs, que fa visible entre els infants i les famílies el treball en xarxa dins de MEG.

A primera hora del matí del dissabte, els 150 participants a la trobada arribaven en tren a l’estació de La Riba. Per una estona, els carrers del poble van omplir-se de motxilles i fulards de tots colors, dels agrupaments de Cambrils, La Canonja, Reus, Tarragona i Valls. En arribar al terreny d’acampada, moment per esmorzar i plantar les tendes de campanya, també per conèixer els nens i nenes dels altres agrupaments de la demarcació.

Durant el matí, la realització de les activitats s’organitzà en petits grups amb l’objectiu d’afavorir el temps d’intercanvi i coneixença entre els participants. Els jocs i els tallers foren els protagonistes de la tarda.

Havent sopat i fent balanç de la jornada, els nens i nenes van fer una troballa que havien estat buscant tot el dia. Llanternes en mà, van trobar 8 tòtems corresponents als 8 agrupaments participants que els van donar un missatge molt important: que “l’essència de l’escoltisme rau en el treball conjunt i en equip de tots i totes”.

L’endemà al matí es va fer una gran competició entre agrupaments en forma de gimcana i proves. Recollir, dinar, fer una foto conjunta i realitzar “l’hora dels adéus” van posar el punt i final a la trobada.Etiquetes

Comparteix