Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.05.2012

Casal d'estiu a Blanes i camps de treball a Vilademuls

L’AEiG Pinya de Rosa, de Blanes (Demarcació de Girona), organitza, durant els mesos de juliol i agost, un casal dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys i dos camps de treball per a joves de 14 a 18 anys.

El Casal es portarà a terme els mesos de juliol i agost en horari de matí (de 9 a 13h) i tarda (de 16 a 20h) i també hi haurà la possibilitat de menjador (de 13 a 16h). Va dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys i es farà als locals de darrere de l'església. El casal seguirà el mètode escolta, proposant un casal diferent i alternatiu: excursions, descoberta d’entitats, participació i servei al poble.

Per altra banda, els camps de treball es realitzaran durant el mes d’agost en dos torns: del 30
de juliol al 10 d’agost i del 13 al 24 d’agost
. Aquesta activitat, enfocada a joves de 14 a 18 anys, consisteix en la restauració del santuari de Sant Mer (Vilademuls, prop de Cornellà de Terri) amb tasques com pintar parets, arreglar arbres i camins i reconstruir murs i, alhora, un conjunt d’activitats lúdiques i de lleure.

Participar en els camps de treball té un cost de 250 €, mentre que el preu del casal és de 150€ (4 hores al dia) i el servei de menjador té un cost de 110 € al mes. Cal esmentar que cada
participant s’ha de portar el seu menjar de casa i disposarem d’un refrigerador per conservar
els aliments.

Les inscripcions són del 27 d’abril al 8 de juny i es poden recollir els fulls al Portal Jove, a la
Papereria Can Bitlloch o bé cada dissabte de 18 a 19h a darrere l’església, a Blanes.

Més informació a caupinyaderosa@gmail.com Etiquetes

Comparteix