Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.05.2012

Premi a les bones pràctiques en integració de la immigració

Si amb l’agrupament heu fet o esteu planificant projectes sobre temes d’immigració, us podeu presentar als Premis Francesc Candel, destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant. Hi ha 5 premis de 3.000 euros i el termini per presentar-s’hi acaba el 18 de juliol. 

Els premis són una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla, amb el suport de la Direcció General d'Immigració de la Generalitat de Catalunya. S’hi poden presentar projectes i experiències que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya, i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, o una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.

Si es tracta d’una experiència, caldrà que la proposta consti d'una explicació de la motivació inicial, d'una descripció de les característiques de l’acció duta a terme i d'una valoració dels resultats obtinguts. Pel que fa als projectes, caldrà que s'expliqui l’objectiu plantejat, que es faci una proposta d’activitats i materials i que s'inclogui el compromís per escrit de dur a terme el projecte en el cas que se li concedeixi un dels premis. Una vegada realitzat el projecte, caldrà igualment que els seus responsables facin arribar a la Fundació un informe on se’n detallin breument els resultats.

Per més informació podeu consultar les bases completes o la web dels premis.

 Comparteix