Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2012

El Camí busca vetlladors!

Els PiCs de l’AEiG Pla de l’Estany s’han convertit en vetlladors d’un tram del Camí, una ruta que se senyalitza participativament i que enllaça totes les comarques i illes de parla catalana. Si vosaltres també voleu ser-ne vetlladors, animeu-vos, queden trams disponibles!

 

El passat 13 de maig, la unitat de Pioners i Caravel·les de l'AEiG Pla de l'Estany va participar en un servei de senyalització del Camí: els nois i noies es van convertir en vetlladors del tram que va des de Fares de Serinyà fins a l'església de Santa Maria de Porqueres. El fet de ser vetlladors d'aquest tram implica a tot l'Agrupament perquè, almenys dos cops l'any, s'ha de revisar el recorregut per tal de controlar que no s'hagi malmès cap marca ni senyal.

L'entitat organitzadora proporciona un/a guia que us acompanya durant tot el recorregut per indicar on i de quina manera cal senyalitzar cada lloc, així com també tot el material necessari fent que l'activitat surti a cost zero!

És una forma amena i motivadora d'implicar-se en el propi entorn tot passant-nos-ho bé, fomentant els valors de la responsabilitat, el servei a la societat, l'arrelament, el coneixement i estima del propi entorn, la realitat cultural dels pobles... i, en definitiva, conèixer la pròpia terra per estimar-la!

Des de l'AEiG Pla de l'Estany animen tots els agrupaments de MEG a participar-hi. Entrant a la web i informant-vos del recorregut que passa per la vostra comarca i/o municipi us permetrà participar d’una activitat de servei molt animada, entretinguda i educativa. Trobareu més informació en aquesta pàgina web
 Comparteix