Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.05.2012

Marxa Ecològica i per la Pau de Belianes

El proper 27 de maig, l’AEiG Terra Plana, de Belianes (Demarcació NordOccidental) ens convida a participar a la XVIII Marxa Ecològica i per la Pau, un projecte de sensibilització i respecte al medi ambient i a la resolució pacífica dels conflictes. Es tracta d’un recorregut de 33 km que té com a requisit moure’s a peu o amb qualsevol vehicle no contaminant.

La Marxa Ecològica i per la Pau de Belianes és una iniciativa de l’AEiG Terra Plana de Belianes, nascuda l’any 1984. El dia de la Marxa és el darrer diumenge de maig, i comença amb la lectura d'un manifest en què l’agrupament es posiciona sobre diversos aspectes de la societat actual, relacionats amb l'ecologia i la pau. El manifest és el punt de partida d’un recorregut de 33km, i el requisit indispensable és moure's amb un vehicle no contaminant (bicicletes, patinets, a peu, corrent, en cavall...).

És una gran festa del poble i l’entorn, on hi participen al voltant de 600 persones i una setantena de col•laboradors. A banda d'això, també s'organitzen xerrades, tallers, contes i altres activitats relacionades amb aquests temes, durant tot el mes de maig. Es tracta d’una de les activitats sorgides del teixit associatiu més consolidades de a les comarques de ponent.

Trobareu més informació al web de la Marxa i a la pàgina de Facebook.Etiquetes

Comparteix