Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.05.2012

"Humor bavós", el llibre dels Cargols del Correu

Si us agraden les tires còmiques del Correu, us agradarà Humor bavós, un llibre protagonitzat pels simpàtics Cargols de'n Franchu. Hi trobareu més de 125 tires còmiques, algunes d'inèdites i amb col·laboracions de reconeguts dibuixants.

El còmic conté un bon recull d'acudits i de situacions absurdes, divertides i trepidants. A més a més conté tires còmiques inèdites realitzades especialment per aquesta edició i tires de dibuixants i humoristes gràfics que hi han col·laborat: Albert Monteys, Sergi San Julián, El Listo, AndresPSN "blip", Judit Frigola, J. C. Bonache, Marc Alberich Lluís, Oriol San Julián, JRMora, Raül Gesalí, Malagón, Miquel Casals, Bié, Mike Franco, Bernal, Manel Cruz, Àlex S. Roca, Flores, Toni Garcia & Miguel Penades, Runtime i Kap.

El seu dibuixant, en Franchu, ha editat al llibre gràcies al micromecenatge a través de Verkami, en un projecte sense ànim de lucre que ha comptat amb la col·laboració de més de 100 mecenes. Més informació sobre el llibre i sobre on es pot comprar.Etiquetes

Comparteix