Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.06.2012

Curs de Formació Euromediterrània en Drets Humans

Per setè any consecutiu, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), del qual MEG forma part, organitza el Curs de Formació Euromediterrània en Drets Humans. Hi ha 3 places obertes per a participants de les entitats membres del CNJC. T’interessa?

El curs és adreçat als joves de les dues ribes de la Mediterrània i pretén promoure l'Educació en Drets Humans i el Diàleg Intercultural. Enguany porta per nom ‘Participació i Associacionisme - Noves formes de participació’ i se celebrarà del 9 al 17 de juny al Masnou, amb participants de diversos països de la Mediterrània.

Així, l'objectiu principal dels nou dies que dura el curs és explorar les noves formes de participació dels i les joves a la regió a través de mètodes d'educació no formal com a enfocament innovador per a treballar el Diàleg Intercultural. D’aquesta manera, el Curs de Formació representa l'oportunitat de conèixer la diversitat Euromediterrània i d’abordar qüestions de drets humans sovint oblidats per la societat.

La participació a la formació és gratuïta i inclou l’allotjament i els àpats i el 70% del cost del transport. Si vols participar-hi, trobaràs els requisits, la informació sobre el curs i el formulari de sol•licitud a la web del CNJC. Afanya’t!Etiquetes

Comparteix