Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.06.2012

La revista "El Correu" s'instal·la a la Rambla del Passeig de Vic

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), instal·la el seu quiosc de revistes QUIOSC·CAT a la Rambla del Passeig de Vic del 14 al 17 de juny, i la revista de MEG, El Correu, hi serà present. A banda del quiosc, es presentarà la revista Enderrock 200 i un documental sobre Lluís Llach, hi haurà una actuació musicals per a infants i s'oferiran descomptes en un centenar de revistes.

 

El Quiosc.CAT és un «mega-quiosc» organitzat per l’APPEC que reuneix més de 100 publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català i que es difonen als Països Catalans, afavorint la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions. Entre aquestes revistes s’hi podran trobar exemplars del darrer número d’El Correu de MEG, que és membre de l’APPEC.

El Quiosc compta amb espais per llegir, comprar o subscriure’s a les revistes, amb diverses promocions específiques, així com un espai infantil perquè nens i nenes puguin consultar i llegir les seves revistes. Descarregueu-vos l'arxiu adjunt per aconseguir una invitació amb descomptes!

Activitats i horaris

Del 14 al 17 de juny, de 10 a 21h
QUIOSC·CAT a la Rambla del Passeig de Vic.

Dijous 14 de juny, a les 11h
Inauguració del QUIOSC·CAT a la Rambla del Passeig.

Divendres 15 de juny, a les 19h
Passi del documental Lluís Llach. Mai ha faltat el teu alè i presentació de la revista Enderrock 200, a la Sala Jazz Cava de Vic.

Diumenge 17 de juny, a les 12h
Actuació musical per a infants conduïda per Oriol Bargalló al davant de la carpa.Etiquetes

Comparteix