Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.06.2012

Emporta’t l’escoltisme i el guiatge a l’estranger!

L’Àmbit Internacional de MEG engega el projecte Scoutasmus, que va dirigit a caps escoltes i guies que fan una estada a l’estranger i vol donar-te l’oportunitat de continuar participant del moviment al teu país d’acollida. Si el curs vinent tens previst marxar a l’estranger participar en algun programa d’intercanvi, això t’interessa!

 

Els objectius del projecte són, entre altres, contribuir a la integració de joves als països de destí, fer créixer i enriquir els equips de caps dels agrupaments de Catalunya, treballar la dimensió internacional de l’escoltisme i enfortir la presència i estrènyer els lligams de MEG a nivell internacional.

Pots participar-hi si ets major de 18 anys, has estat escolta en el teu país d’origen, participes en algun programa d'intercanvi (Erasmus, programes d’intercanvi fora del territori del projecte 4 vents, etc.) i faràs una estada al país d'acollida de mínim 6 mesos.

Hi ha quatre modalitats de participació, que demanen diferents graus de disponibilitat i compromís: euroleader, cap europeu de suport, ambaixador i scout network. Per a més informació descarrega’t el díptic adjunt!
 Etiquetes

Comparteix