Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.06.2012

La Clarotada s'acosta!

La calor augmenta, les temperatures puguen, la terra dóna els seus fruïts i la Clarotada va madurant! A continuació us fem arribar tot uns seguit d'informacions sobre aquest procés de maduració de la trobada de Claners, Ròvers i Trucs de la FCEG.

Però, encara dubteu de venir? -> mira aquí i aquí!

Com arribar a la Clarotada?

· És important que tingueu present que la Clarotada comença a la població de Valls i acaba a la Riba (mapa amb les ubicacions)

· L'anada és molt difícil de realitzar amb transport públic des de la majoria de procedències, però cal que arribeu entre 9,30h i 10.15h a la Plaça dels Quarters de Valls.

· La tornada si que és factible amb tren a moltes destinacions;16.43 (direcció a Barcelona, amb opció de tornar a Valls)18.51 (direcció Lleida)

· Si esteu interessants en sortir en bus des de l'Estació de Sants direcció a Valls dilluns a les 8.45h envieu un correu a clartoada@fceg.cat abans del 22 de juny amb el número de viatgers/es!

· (el cost del transport no està inclòs al preu d'inscripció... ens sap greu!)

Què hem de portar?

· Sac, màrfega i tenda per dormir al terreny d'acampada de la Riba

· Protecció pel sol i cantimplora o ampolla d'aigua!

· Motxilla petita per fer el Raid!

Què necessitem per la vetllada?

· Dissabte a la nit hi haurà una vetllada, en la qual us demanem que cada unitat porti preparada una dansa per fer ballar a la resta de Clarots! 100% actitud i a ballar!

· També us proposem que vingueu disfressats/des d'alguna fruita, la que més us agradi!! :))

Com farem el tallafoc i què necessitem?

Diumenge realitzarem la construcció d'un tallafoc en col·laboració de l'Associació de Defensa Forestal de la Riba. Per aquest motiu necessitem que porteu;

- Eines per desbrossar, com ara guants, tisores de tota mena, serres (molt important!)

- Protecció del sol amb crema, gorres, barrets i molts aigua! (perquè ens dedicarem a treure les poques ombres que hi ha a la zona!)

Què menjarem?

· Només cal que porteu el dinar del dissabte, -per compartir en el vostre grup de Raid-, la resta d'àpats van a càrrec dels i les xefs de la Trobada.

Què hem de fer si encara no ens hem inscrit?

· Enviar un correu a clarotada@fceg.cat amb el nom de l'agrupament si no podeu omplir el formulari (si no dieu res abans d'aquest diumenge 17 de juny el preu de la inscripció serà de 13€ enlloc de 10€)

Totes les informacions a www.facebook.com/trobada.clarotadaEtiquetes

Comparteix