Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.06.2012

Es busquen uns RiNG que vulguin anar a Malgrat de Mar aquest cap de setmana

Els Ràngers i Noies Guia de l'AEiG Sant Nicolau, de Malgrat de Mar (Demarcació de Girona), busquen una altra unitat de RiNG que vulgui anar a visitar-los aquest cap de setmana: des de divendres 29 al vespre fins diumenge 1 de juliol al migdia. 

Els PiC de Malgrat van fer una trobada amb els PiC de Campdevànol i van quedar que quan ells vinguessin a Malgrat hi afegirien els RiNG dels dos caus. La intenció inicial era que un cau de costa tingués l'oportunitat de visitar un cau de muntanya i que un cau de muntanya pogués venir a gaudir de la platja. Però a última hora els RiNG de Campdevànol han fallat i els RiNG de Malgrat ja s'havien preparat l'excursió.

Per tant ara BUSQUEN URGENTMENT RiNG QUE VULGUIN ANAR DUES NITS DE CAMPAMENTS A MALGRAT DE MAR!

Així ens ho explica la Marina Martínez, cap de l'AEiG Sant Nicolau:

"Es tracta que tinguin ganes de passar-s'ho bé, perquè l'excursió ja està muntada (caminada al Castell de Palafolls, jocs d'aigua, jocs a la platja, danses tradicionals, concurs de flams, etc) perquè us en feu una idea. El campament es farà al camp d'un dels caps que ens el deixa gratuïtament. Els nostres nens porten molts dies preparant el terreny i han fet unes letrines i tot! Per tant les despeses seran només de transport (a càrrec seu), de menjar i de material, que les repartirem en funció dels nens que porti l'altre agrupament.

Estaria bé que els agrupaments ho vegin com uns minicampaments d'estiu o com un entrenament pels veritables campaments que facin ells amb el seu cau, però que no ho vegin com una activitat de curs, perquè molts agrupaments ja han tencat el curs i per això es fan enrere a la nostra proposta.

Seria una llàstima que els nostres RiNG's es quedessin soles i sols sense poder fer l'intercanvi... Esperem que s'animi algú!"

Si us interessa participar en l'intercanvi amb la vostra unitat, poseu-vos en contacte amb la Marina.Etiquetes

Comparteix